Piet De Praitere

met: Ik ben Piet en ik heet Pierre

Opgelet!
Een covid safe ticket in combinatie met een mondmasker is verplicht voor deze voorstelling. Meer info over wat een geldig covid safe ticket is, vind je hier.

Over de voorstelling
In Ik ben Piet en ik heet Pierre, maken we een boswandeling door de rechterschors van de gevierde komiek/auteur. Er is het boek en er is de voorstelling. Het is uitademen op papier en beleven in het theater. 

Een allegorie op de zinloosheid der dingen. Geen enkel mens heet hoe hij is. ‘Zijn vader was een Simca en zijn moeder was een Chrysler’ was misschien evidenter geweest als titel. Maar dan werd het boek en de voorstelling wellicht minder au sérieux genomen. Piet zal humor brengen met elke vezel van zijn lichaam en hij zal u nooit ofte nimmer teleurstellen.

Piet De Praitere raakte redelijk wereldberoemd als Etienne met het open verhemelte en als Dikke Gilbert de la Tourette. Hij werkte samen met Kamagurka, Freddy De Vadder en Gunter Lamoot en was te zien en te horen op Studio Brussel, Radio 1, Canvas, VT4, 2BE en de VPRO. Onlangs verscheen zijn eerste dvd Gekapt en bracht hij een boek uit waarin zijn beste oneliners van de afgelopen twintig jaar zijn gebundeld. Ondertussen kennen we hem ook als Claude Delvoye uit Bevergem (Canvas) en maakte hij samen met Dries Heyneman zijn eigen programma Lookalikes (2BE).

Tekst & spel: Piet De Praitere
Coaching: Steven Mahieu
Foto: © Filip Naudts

Event Afgelopen

geen tickets meer beschikbaar

Coming soon