Jens Dendoncker

met: Voor Dendoncker thuis (try-out)

Opgelet! Naar aanleiding van de genomen maatregelen sluiten we onze deuren en stellen we alle voorstellingen tot 13 december 2020 uit. Heb je een ticket voor de voorstelling van Jens Dendoncker? Hou dan zeker je mailbox in de gaten, we nemen persoonlijk contact met je op. Intussen wensen we iedereen een stevige portie West-Vlaamse koerazje! Blijf vrolijk, dans in je hoofd, zing onder de douche en zorg goed voor elkaar. Alleen zo komen we hier samen door.

Jens Dendoncker heeft de laatste jaren niet stilgezeten. Na het winnen van Humo's Comedy Cup trok hij naar de theaters met zijn stand-up debuut Bang van Dendoncker, een voorstelling die hij meer dan 150 keer speelde in uitverkochte theaters in België en Nederland. Hij blikte drie seizoenen in van het Emmy Award bekroonde format Hoe zal ik het zeggen op VTM.

Nu bereidt hij zich voor om terug op de planken te staan met een nieuwe comedy show Voor Dendoncker thuis. Verwacht heel wat nieuw materiaal verweven met ouder materiaal.

Hij brengt Vincent Voeten mee als voorprogramma. Kenmerkend aan Voeten is zijn droge en energieloze stijl. In 2017 schopte hij het tot de finale van de Lunatic Comedy Award. In datzelfde jaar kroont hij zich tot winnaar van de Comedy Talent Award, de grootste stand-up wedstrijd van Nederland.

uitgesteld

Coming soon