Chillow

met: release debuutalbum pauze

Voorprogramma: Hugo

Wanneer Hugo (Tom De Rocker) met zijn kompaan iRRi (Seppe De Klerck) muziek maakt en on stage staat, draait het om fun, rijmschema's en goeie vibes die flirten met platte humor.

Wanneer Hugo alleen in de muziek duikt, lijkt er geen ontkomen aan de melancholie en zorgen. Schrijft hij zanglijnen die hem doen terugdenken aan de kleinkunst die zijn ouders vroeger speelden in de living. En vraagt hij zich af waarom hij gewoon geen 'feelgoodmuziek' kan schrijven met een beatje onder om de mensen te entertainen.

Het vogeltje zingt zoals ie gebekt is. Maak kennis met de wereld van Hugo. Gewoon, den Hugo.

Chillow

Chillow maakt reeds geruime tijd furore als producer van zowel talentvolle West-Vlaamse rappers als hiphoplegendes in de VS. In volle corona-tijd stortte hij zich eindelijk op zijn eerste echte soloplaat. Voor het eerst in zijn ‘toale’, het West-Vlaams: fris maar tegelijk kwetsbaar - waarin hij niets uit de weg lijkt te gaan.

In 2021 kwamen de solo-singles Slapeloas, Beeld, Gin Zin en Tis tid uit. Zijn eerste wapenfeit Slapeloas werd song van de week bij HUMO. Zijn twee laatste singles Gin Zin en Tis Tid werden gespeeld op meerdere nationale radiozenders. Daaruit volgend ook verschillende interviews, onder andere bij Wonderland op Radio 1.

'Droogkomische, langoureuze hiphop met een Izegemse tongval: een bekend gegeven, maar Chillow geeft er een eigen draai aan.' (Humo)

Foto: Lewis Prempeh

Event Afgelopen

geen tickets meer beschikbaar

Coming soon